неделя, 10 юли 2011 г.

Хотуире за хирургију

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/EpiG8DnFZ_s/:

Напомена уредника: Овај пост је гост написао Дејв Чејс, директор Авадо.цом , здравствених технологија компанија која је ТецхЦрунцх финалиста пореметити . Раније је био консултант за менаџмент за здравство праксу Аццентуре је и сам био оснивач здравствене пословања компаније Мицрософт. Можете га пратити на Туиттер @ цхаседаве.

Хотел кревет који је празан вечерас не може бити поново продата. Да увид лед Хотуире да створи ремети модел који је дао путнике одличне понуде на хотелским собама. Испада постоје "кревета" и "апартмани" из различитих разноврсност - Хируршке сале / Кревети - да имају сличан феномен. Баш као што Топ Хотели ретко су 100% резервисали и могу зарадити инкрементални приход од иначе празних кревета, врхунски хируршки објеката имају сличан динамику. То је оно што је довело увид Национални хирургију мреже да се развије национална тржиште за оперативне захвате. (Објављивање:. Националне Хирургија мрежа може постати клијент моје фирме, Авадо.цом, због чега сам толико упознат са тим)

Преко 1,5 милиона Американаца путују у иностранство сваке године за медицинске процедуре у оно што се зове медицинског туризма . Услуга обично траже медицинску туристи су изборни поступак, као и комплекс специјализоване операције, као што су операције срца, Стоматолошке ординације, замене зглоба и козметичке операције. Међутим, практично сваки тип здравствене заштите, укључујући и комплементарни и алтернативне третмане, психијатрија и опоравља нега привлаче Американци штедећи чак 90% попуста медицинских процедура.

УС басед здравствених услуга су се приметити како су самофинансирајућа послодаваца и здравље планове. Реалност је већина људи, ако се избор, радије путују у медицинске сврхе Туцсона од Тајланда да уштедите време и неизвесност. Врх хируршке објеката схватили да могу бити конкурентне цене и имају додатни капацитет, тако да су започеле на програму домаћи медицински туризам. Нуспродукт, ако га пратите до логичког екстрема, јесте стварање националног тржишта за не-хитне операције која је историјски била строго локалног тржишта. Као УСА Тодаи недавно пријавио , трошкови обично варирају у здравству од 600% или више (Извор: промена: здравство ) за исту процедуру и исти исход, чак у истом граду а камоли од једног до другог.

Економије вожње ове уштеде су једноставни:

  • Циљна ефикасан, фокусиран објеката - Многе студије су показале да лекари који обављају процедуре у гласној такође имају најбоље резултате. Насупрот томе, болнице раде процедуре ређе често су скупљи и имају резултате инфериоран у односу на већи обим објеката. Објеката и њихово особље који су организовани око одређене специјалности (нпр. срчана процедуре) може да испоручи нега ефикасно и ефективно.
  • Поједностављени плаћања - Развијајући свеобухватне случају цене за већину процедура, они могу смањити административне трошкове наплате и накнаде. Пацијенти више не добијају рачуне безброј и тзв Објашњење користи после поступка. Као НСН директор Кен Ериксон каже: "Наши пацијенти више не бринете о непокривени трошкови и добити једно писмо од болница и лекара по процедуру ... и то је захвалницу!"

Няма коментари:

Публикуване на коментар