неделя, 10 юли 2011 г.

Гоогле вуче цо.цц поддомена од претреса, доноси наше глобалне малваре-а ноћна мора за крај

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/10/google-pulls-co-cc-subdomains-from-search-brings-our-global-mal/:
Гоогле је на креативан суза у последње време, Покрећемо нови производи и обновило старијих . Али постоји разлог израз "тражи гигант" је синоним за Велики Г, и увек ради да се врати боље резултате . Понекад то значи подешавање њене алгоритам за спречавање СЕО игре , други пута, то значи одустајање преко 11 милиона сајтова из резултата претраге, као компанија управо је у блокирању цо.цц поддомена.. Гоогле га класификује као "фреехост" - припада Корејски компанија која пружа бесплатне или јефтине домена, често Булк-регистрованих - и после скенирања аутоматски открива висок проценат малваре-хостинг сајтова, одлучио је да рибање цео много од његове резултате. Наравно, ово је нешто попут коришћења нуклеарног оружја против бубашваба: она изазива много колатерална штета, док је ваш прави циљ сцурриес да своју следећу скровиште. Ипак, желимо Гоогле-добро у својој храбро донкихотовска мисија.

Гоогле вуче цо.цц поддомена од претреса, доноси наше глобалне малваре-а ноћна мора до краја првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 10 Јул 2011 14:17:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк ЕктремеТецх | извор Региструј се , Гоогле | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар