неделя, 10 юли 2011 г.

Упркос Гоогле + такмичење, Дискотека, Гоогле занемелом порука Апп наставља да се побољшава

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/CYDMP7xczuA/:

То је више од три месеца од када смо први прекинуо вести о постојању Дискотека , група порука апликацију коју слајд тима у оквиру Гоогле-а. Гоогле и даље одбија да разговара о томе. Али посао се наставља без обзира. Данас доноси верзије 3 апликације - и апликација почиње да се заиста добро.

Само нешто више од месец дана након Дискотека је ажуриран на верзију 2.0 са Пусх Обавештења, данашњи ажурирање доноси низ кључних нових функција. Највећи је дељење фотографија, функција која је сада обавезан за све групе порука апликацијама. Такође, нова је 1-на-1 разговор могућности. Али, најважнији додаци могу бити ствари Слајд / Гоогле покушава да уради да помогне разлику диско од остатка чопора. Наиме, они пеку у Твиттер и Иелп интеграције.

Да, може изгледати чудно мало за апликацију подигнута у Гоогле-у да се ослањају на два ривала, али функције су занимљиви. Користећи нови "Звезда" команде, можете одабрати да се придржавате свих Туиттер феед унутар Дискотека групе и видети све исправке са тог рачуна у Апп. Такође можете позвати препоруке Иелп и рецензије право из апликације са новим функцију. На крају, можете да креирате анкету за свакога у групи користећи Звезда опције.

Дискотека такође долази са лепо мало бонуса. Ако се пријатељи још нису користећи Дискотека, још увек можете интеракцију са њима путем СМС-а у апликацију. И апликација ће вам омогућити да то урадите са до пет пријатељима апсолутно бесплатно (мада претпостављам да могу још увек добити терете за примање текст).

Док Гоогле и даље неће говорити о Дискотека, можда је идеалан за само пусти те екипе раде свој ствар. Јасно, они су брзи итератинг минус све надзор иначе може добити као редован групе у оквиру Гоогле-а. За само неколико месеци, слајд тим је донео Дискотека опет из друге групе порука клијента, у стварно добар.

У исто време, тим такође ради на осталим апликацијама, као што је Поол Парти, група дељење слика апликација . Ја сам био око игра са да је за последњих недељу дана, а такође је прилично чврста. Ако је клизни преклопник екипа у комбинацији два, могло би се заиста занимљиво.

Наравно, ја сам такође још увек заинтересована да види како ови слајд апликације радити суочени с Гоогле +, који нуди много за исте основне функционалности. Гоогле + за Андроид је из више од недељу дана, а обухвата Худдле групе порука Апп. Г + иПхоне апп остаје у разматрање, али би требало да буде ван ускоро - моја претпоставка ће бити следеће недеље.

Можете наћи Дискотека у Апп Сторе овде или у Андроид Маркет овде .


<

Няма коментари:

Публикуване на коментар