неделя, 10 юли 2011 г.

Чудна наука открива порасла боје пиво наочаре

Занимљиве вести УРЛ:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/O8wC-mtTF3U/weird-science-discovers-the-rose-colored-beer-goggle.ars:

Пропуст да се жалим "за жаљење сексуална ситуација": бонус Веирд Сциенце бодова за титулу ове листа ". руже боје пиво наочаре", која обухвата фраза Фраза изашао из анкете о пије навике студената и њихових негативних последица, "као што је мамурлук, туче и жаљења сексуалне ситуације." Ако се нешто заиста тешке догодило, већина људи који су искусили негативне последице их отписао као једнократна искуство које је мало вероватно да ће се поново јавити. Али студенти који су имали позитивне друштвене искуства док пијемо у великој мери изгледа да мисле добре ствари ће се поновити следеци пут погоде боци.

Жене су не изигравала (или бар не онолико често колико мушкарци): Они од нас који следе међународне фудбалске су такође имали прилику да постане делује критичара, као разрађују роњења и јасно следе из агоније најмањи од додирује. Испоставило се да, истраживачи су ту са нама, одређивањем стопа по којој играчи погодио земљу: 11.26 инцидената игру. Али, са Светског купа за жене у току, група истраживача из Северне Каролине су одлучили да имају поглед на своје игре , производњу папира под називом "Процена повреде симулације у Фудбал Међународни жена." За почетак, жене погодио земљу у само половина стопе мушкараца, са само 5,74 очигледне повреде игру. Дефинитивна повреда, које су дефинисане као крварење или довољно да куцам играча из игре, само чини 0,78 тих, међутим, указује постоји изигравала дешава. Са позитивне стране, ово питање повреде нису биле повезане са победом на терену.

Прочитајте остатак овог чланка ...

Прочитајте коментаре на овај чланак


Няма коментари:

Публикуване на коментар