неделя, 10 юли 2011 г.

Јустин.ТВ: Филм

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/g_0GrQXYkdU/:


Док историјске тачности Фацебоок рећи-све Социал Нетворк је под знаком питања, филм је невероватно добро у биоскопима . И на награде Златни глобус и Оскара. Сада холивудски продуценти су у потрази за следећи велики причу око технолошка компанија. Следеће- Јустин.ТВ.

ЛА заснована производно предузеће Рицхе Производња је откупио права на причу иза развој и оснивање ливе видео стреаминг за покретање Јустин.ТВ. За позадину, покретање је основао Џастин Кан, Мајкл Сеибел, Кајл Фогт и Емметт смицање, који су сви били пријатељи са факултета (Фогт је отишао у МИТ-у, остали дипломирао на Иале).

Пре почетка Јустин.ТВ Кан и смицање основао онлајн календар програма Кико, па чак и добио финансијска средства од И. Цомбинатор. Нажалост производ није и пар продају пословања на еБаи-у за око 250.000 долара.

Јустин.ТВ добио свог оснивања давне 2007, као Кан ливецастед свог живота са камером прикључени на ранац који је учитан са батеријама и модеме, пуштајући на хиљаде гледалаца гледају сваки његов потез. То је у основи био почетак уживо ере. Чак и данас Прикажи су запазили трик Кан је.

Фласх напред четири године, И Цомбинатор подржава компанија је постала један од најпопуларнијих ливе стреаминг платформи на Интернету. И Јустин.ТВ је изазвао неколико фирми, укључујући и Инстаграм за видео , Социалцам, и уживо стримују игре портала. можете пратити наше ТК Црибс функцију Јустин.ТВ 'канцеларију овде.

Дакле, зашто Рицхе Производња, која је произвела Старски анд Хутцх, породичан човек Бриде Варс, као и многе друге хит филмови, одлучите да купите права на причу о Јустин.ТВ из хиљаде других успешних технологије новооснованих који су покренули од стране факултета деца? Петар Рицхе нам говори у ексклузивном интервјуу да у поређењу са неким претходним филмовима који су профилисано технологије стартупс (тј. Социал Нетворк), хтео је да пронађе причу где успех у предузетничке тецх света је помогла да донесе пријатељства оснивач ближе (за разлику од подстицање тужбе).

Тачно је, и поред компликација оснивања покретања, и који се баве свим изазовима које младе предузећа суочавају у Тецх простору; Кан, Сеибел, Фогт и смицање сви остали блиски пријатељи. И сви су и даље активно део компаније и учествују у његовом дан-данас активности и развоја.

Рицхе каже да још увек није сигуран шта ће имати смисла за Јустин.ТВ у погледу формата комад, а његова компанија процењује да ли филм или ТВ шоу смисла.

Иако је импресивно да су Јустин.ТВ момци били у стању да расте њихово пријатељство упркос томе што је на Роллер Цоастер за стварање и одржавање покретања, морам да питам да ли ће то учинити филм који ће имати исту жалбу као друштвене мреже. Ја нисам редитељ или сценариста, али драму и сукоб чини важан у развоју квалитета, димензија филма.

Као мој колега Алексија Тсотсис написао у свом разматрања од социјабилитета

Няма коментари:

Публикуване на коментар