неделя, 10 юли 2011 г.

Нао робота хвата главу монтиран камера, ставља свој фотографски вештине на срамоту

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/09/nao-robot-grabs-a-head-mounted-camera-puts-your-photographic-sk/:
Видите, овде лежи проблем. На први поглед, Нао изгледа хумано. Чак и врсте. У ствари, то је бруитед да је он помогао у неколико мисија у његово време. Али испод, он је хладнокрвно таленат Снатцхер, а захваљујући малим притиском од једне Рагхудееп Гадде, тако што ће снимање Ваш одмор на начин који је супериоран у односу на своје. Како се прича иде, ово овде научник Међународног института за информационе технологије у Хидрабад, Индија, претворена хуманоидни у сасвим стрелац. Он је привезан камеру на куполи, а онда је програмиран да следи пар гвожђе оклопљен фотографске смернице: правило трећина, а Голден Ратио. Наводно, Нао се тона анализе пре него што коначно одлучи о томе како да компонује и снимање пуцао, и за свој следећи трик, он ће покренути круг око ваше постојеће Лигхтроом-акције. Толико за усавршавање своје занатске, зар не?

Нао робота хвата главу монтиран камера, ставља свој фотографски вештине на срамоту првобитно појавио на Енгадгет дана Суб, 09 Апр 2011 17:31:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк ДВИЦЕ | извор Рагхудееп Гадде , Нев Сциентист | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар