неделя, 10 юли 2011 г.

Убаците Новац: протетика ока дигитална камера (видео запис)

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/10/insert-coin-prosthetic-eye-digital-camera-video/:
У Убаци новчић, ми гледамо на узбудљиве нове тецх пројекат који захтева финансијска средства пре него што може да погоди производње. Ако желите да терен пројекту, молимо Вас да нам пошаљете врх са "Убаците Новац" као наслов.


Нико са бинокуларни вид ће размотрити замени функционалну природног ока са дигиталног фотоапарата . Али, Тања Влашки визија је Монокуларан, након губитка једног од њених очију у саобраћајној несрећи. Матцхинг ока протеза пружа Сан Франциску матерњи нормалан изглед, али је у стању да пружи визију - у његовом текућем стању, најмање. Влашки обратио Кицкстартер за донације које би јој допусти да инсталирате јединствен, водоотпорни у оку камере, теоретски може да преноси ХД 720п видео бежичним путем мобилних апликација, као и зумирање и снимање статичних слика користећи Блинк-активира сензор. Карактеристике и на листу жеља: препознавање лица, дилатинг ученик који се мења на основу светлости, инфрацрвено / УВ за снимање и географско означавање , само да поменемо само неке.

Уграђене камере очигледно не може да замени природни око, али је свакако доноси више живота у иначе бескорисне козметичке љуске. Власи треба да подигне 15.000 долара од 3. августа, како би се остварила циљ финансирање и провизија инжењер за дизајн новог оптичког. Донације од мање од $ 5000 ће бити награђен са различитим малим карте артикала, а залог већи од тог износа ће нето донатор сопственог "камера сувенира оком" - ма шта то значило. Можете да скочи иза паузе за видео објашњење од Тања, који може врло добро бити на њеном путу да први човек употребу дигиталног псеудо Биониц ока.

Наставити читање Убаци новчић: протетика ока дигитална камера (видео запис)

Убаците Новац: протетика ока дигитална камера (видео запис) првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 10 Јул 2011 12:00:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор Кицкстартер | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар