неделя, 10 юли 2011 г.

Гоогле + Додато $ 20 милијарди долара Тржишна капитализација компаније Гоогле

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/EIQ_-9Gd52k/:

Колико је социјална вреди Гоогле-у? Инвеститори додао 20 милијарди долара на тржишту капу Гоогле првој недељи после лансирања Гоогле + 28. јуна. Морган Стенли низбрдица у петак, донела укупно до $ 15.8 милијарди долара, због сумње да ли ће Гоогле стварно бити у могућности да искористе нове производе као што су Гоогле +. Али, негде између тамо, дати или узети неколико милијарди долара, колико више тржишта мисли Гоогле вреди него пре лансирања Гоогле +.

27. јуна (дан пре објављивања), акција затвореног долара 482.80. Он је порастао на висок од $ 546.60 7. јула, за $ 20,6 милијарди долара добити на своје тржиште поклопац (са 322.25 милиона зечеви изузетан). Онда акција пала на $ 532 на близу петак.

Наравно, постоје и други фактори у игри овде (здравље језгра претраге Гоогле пословања, целокупно тржиште и сл.) У протеклих недељу дана, међутим, најважније нови догађај за Гоогле је то најновији поход у социјалну. И иако Гоогле + је још увек у ограниченом бета фази, на тржишту је већ награђује озбиљне фокусирају на социјални које он представља.

Браво, Лари Пејџ . Ако он може да испоручи на обећање социјалног, Морган Стенли ће бити саплитање преко себе да надоградите акција. Свако ко жели да погоди шта ће се десити на тржишту капу Гоогле од сада и онда?


Няма коментари:

Публикуване на коментар