вторник, 8 март 2011 г.

Андроид саће музика апликација издвојен, доноси синхронизацију облак и стреаминг за телефоне

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/07/android-honeycombs-music-app-extracted-brings-cloud-sync-and-s/:
Они који су упознати са Андроид саће можда су већ стигле преко њене музички плејер облак синхронизације функцију, иако је претходни покушаји да се Порт Саид апликација за телефоне нису били успешни. Шта год да је да чува пада апликација тада, чини се да се фиксне - КСДА-Девелоперс члан ВхитеВидовс успели да извуку АПК датотеку из његовог Самсунг Ксоом , а након шамарање апликацију на своје корене Ево 4г, телефон је почео да аутоматски да синхронизујете своје мелодије да свој Гоогле налог. СД Цафедзија потом замењен у празну СД картицу, али је ипак био у стању да ток музике директно из облака после провере "стримовање музике" опцију у Апп. Прилично уредан, а? То је рекао, ми не питају да ли ће Гоогле бити у стању да обради ексабајта вредности високог квалитета Џастин Бибер и зачини девојка песама.

Андроид саће музика апликација издвојен, доноси синхронизацију облак и стримовање на телефоне првобитно појавио на Енгадгет дана Пон, 07 Апр 2011 22:09:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк МобилеЦрунцх , Довнлоад Скуад | Соурце КСДА-Девелоперс | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар