вторник, 8 март 2011 г.

Кинецт Хацк претвара Ардуино контролом Делта робота у агресивно канџа дизалица (видео)

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/07/kinect-hack-turns-arduino-controlled-delta-robot-into-aggressive/:
Кенди кран, Тедди Пицкер, канџа машина, шта год да га зову, ово аркада ослонац био пљачкање деце својих златних токена дуго пре него што је ослабио у наш први пар Хамер панталоне, али упркос мења лице плиш понуде у оквиру, кран игре остао углавном исти. Сада тим студената на Бартлет школи архитектуре, произвели су Кинецт пијук да може да промени начин на који кап која је канџа. Прилично темпераментан Делта робота енлистс све хацкабле периферија у комбинацији са обрадом и Ардуино да имитира покрете руку корисника. Као што можете рећи по видео испод, Делта још није сасвим схватио суптилности људских гестова, али робота творци кажу да намеравају да спроведу "неколико аутономних понашања" Када су сви Кинкс разрађен. Искрено, ми бисмо плати нашу тежину у токене да види кран игри угристи назад на безазлен уображенко . Видео након паузе.

Наставити читање Кинецт Хацк претвара Ардуино контролом Делта робота у агресивно канџа дизалица (видео)

Кинецт Хацк претвара Ардуино контролом Делта робота у агресивно канџа дизалица (видео запис) првобитно појавио на Енгадгет дана Пон, 07 Апр 2011 23:02:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Да | Соурце Енрике Рамос | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар