вторник, 8 март 2011 г.

Следећи нове мреже купили по старим јучерашње ИоуТубе-у, више прилагођени садржај на путу

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/08/next-new-networks-purchased-by-yesterdays-old-youtube-more-cus/:
Следећи нове мреже купили по старим јучерашњи ИоуТубе
Уморан од непрофесионалног, слабо осветљеним, генерално унфунни клипове који се отпремио на ИоуТубе на хиљаде сваки дан? Како о неким прилично професионалног изгледа, али још увек потенцијално унфунни садржај? Добродошли на ИоуТубе Даље. То је оно што Следеће Сада Мреже назива свој нови фокус ", суперцхаргинг креатор садржаја на сајту ИоуТубе развоја" након што је купио то предузеће, које се још увек скорашњи Гоогле- куповине. Следећи нове мреже циљ је био да ради са независним "таленат" да развију своје онлине следеће, да им помогне да пронађу "путање до прихода." Успут да је компанија нашла негде јужно од $ 50 милиона долара, према Њујорк тајмс ", а изгубила је генерални директор у току. Шта је следеће за два? Више ИоуТубе звезда, наравно.

Следећи нове мреже купио стари јуче ИоуТубе-у, више прилагођени садржај на путу првобитно појавио на Енгадгет дана Уто, 08 Апр 2011 08:36:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Њујорк тајмс | Соурце Следећи нове мреже | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар