вторник, 8 март 2011 г.

Уводник: Фацебоок, један идентитета, као и право да буде анониман

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/07/editorial-facebook-single-identities-and-the-right-to-be-anon/:
Овде, у малом, али интензиван свет писања за блогове Тецх, троллинг и спам су свакодневно неприлика. У ствари, на високо-коментарисао на блогу, као што су Енгадгет, који се баве са њима (тј. брисање коментара, забрана пошиљаоци нежељене поште и одговор на ирационалне људи) могу да понекад осећати као пуно радно време. Знам да је ово из прве руке, као што сам, можда и више од већине других уредника овде у протеклих неколико година, направљен је један од мојих основних дневних задатака (заједно са наша три невероватна приправника). Ангажовањем са коментаторима, ја сам направио неколико пријатеља. Углавном, иако, то је незахвалан посао, бескрајан, узбрдо битку за Енгадгет, који се креће између 10 и 20.000 коментара на дан. Низак квалитет многих коментара је у великој мери узрокована анонимности на интернету, као и чињеница да свако може да се пријавите за онолико Дискус рачуна као желе. Наравно, људи могу да се пријавим користећи Туиттер или Фацебоок, а док је број људи који су изабрали да то урадите је драстично порасла, готово половина наших нашег коментатора и даље користити Дискус опцију, што је највише анониман. Ја бих подухват погодити да 100 одсто наших спамера и тролови ураде. То је велика главобоља, а онај који смо провели невероватну количину времена и борбу против дискусије, а повремено, једноставно одустане .

Наставити читање Уводник: Фацебоок, један идентитета, као и право да буде анониман

Уводник: Фацебоок, један идентитета, као и право да буде анониман првобитно појавио на Енгадгет дана Пон, 07 Апр 2011 20:02:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар