вторник, 8 март 2011 г.

Нао робота добија нову станицу за пуњење, Кинецт / Уиимоте контроле

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/07/nao-robot-gets-a-new-charging-station-kinect-wiimote-controls/:
Роботи који су у стању да пронађе и плуг пуњач себе у не може бити да више јединствена, али већина тих пуњача имају тенденцију да напусте робота са мало да уради док је репленисхес своје батерије. Није тако са овим новим пуњач развијен од стране Алдебарана Роботика за Нао робота, који је у основи састоји од увлачи продужни кабл који оставља робота слободно да настави у интеракцији са својим власником, или једноставно седите и Цхилл оут јер то може бити случај. Шта више, док је која долази из самог Алдебарана, ми смо сада почињу да виде неке резултате из компаније нове Девелопер Програм и не би требало да буде много изненађење да је један од првих пројеката подразумева стандоут Уиимоте и Кинецт контроле. Шеф у прошлости паузу да види како је и нова станица за пуњење на видео.

Наставити читање НАО робота добија нову станицу за пуњење, Кинецт / Уиимоте контроле

Нао робота добија нову станицу за пуњење, Кинецт / Уиимоте контроле првобитно појавио на Енгадгет дана Пон, 07 Апр 2011 20:46:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Робот Дреамс (1) , (2) | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар