вторник, 8 март 2011 г.

Хром добија побољшање перформанси, поједностављени интерфејс подешавања

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/08/chrome-gets-a-performance-boost-simplified-settings-interface/:
То је само месец дана да је Гоогле довео Цхроме до верзије 9 са различитим перформансама надоградње и друга побољшања, али сада је већ вратио са верзијом 10, који је тек изашао данас агенцији Бета. То може да се похвали још више надоградње у брзини - укључују 66% побољшања у ЈаваСцрипт перформансама на В8 бенцхмарк пакета - уз комплетно измењена подешавања интерфејс који замењује уобичајено прозор картицу у прегледачу. Такође, сада може да синхронизујете сачуване лозинке на различитим рачунарима, и Гоогле је проширила своју сандбокинг технологије блицем играч у Цхроме-у, који обећава да боље заштите од злонамерних сајтова. Као и обично, Гоогле је такође објаснио све побољшања у неким корисна Видео - погледајте оне после паузе.

Наставити читање Цхроме добија побољшање перформанси, поједностављени интерфејс подешавања

Хром добија побољшање перформанси, поједностављени интерфејс подешавања првобитно појавио на Енгадгет дана Уто, 08 Апр 2011 12:59:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Гоогле Цхроме блог | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар