вторник, 8 март 2011 г.

Самсунг ХДД 1ТБ управља по тањиру, Ареал густине ентузијасти радују

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/08/samsung-hdd-manages-1tb-per-platter-areal-density-enthusiasts-r/:
Солид Стате Дривес су Геек складиштење избора, што са својим тихом природом, муњевито брзе брзине , као и задивљујући добар изглед . Међутим, ограничена способност и неба високо цене ССД чува многи од нас купују традиционалне диску за складиштење решења - што је веома добро имајући у виду Нокиа држи у проналажењу начина да стане више бита и бајта на сваком диску. Прошле године, Семи је ЕцоГреен Ф4ЕГ исцеђен 2ТБ на 3-тањир диск (или 667ГБ по тањиру), а сада компаније припремити да објави нову серију Спинпоинт погона са још већом реал густина на време и цену који остаје ТБД. Када год они раде овде, нови ХДД обећање да достави 1ТБ по тањиру врти на 5.400 о / мин - што значи 4ТБ Десктоп дискова и терабајта складишног простора у стандардне величине лаптопа ХДД. 3,5-инчни верзија поседује 32МБ цацхе-а и САТА 6Гбпс компатибилност, док је 2,5-инчни сорта има 8МБ кеш меморије и 3 Гб / с САТА интерфејс. Знајући све то, само једно питање остаје: да реал-густина ентузијаста бити нови пиксела густине ентузијаста ?

Самсунг ХДД 1ТБ управља по тањиру, Ареал-густина ентузијаста Радуј се првобитно појавио на Енгадгет дана Уто, 08 Апр 2011 02:32:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Елецтрониста | Соурце Хеисе онлине | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар