вторник, 8 март 2011 г.

ЈБЛ'с Он Аир Бежични звучник док Аеродром добија званични, недоступан за куповину

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/08/jbls-on-air-wireless-airplay-speaker-dock-gets-official-unavai/:
Када смо први завирио ову Аеродром -скрипта звучника док смо били узбуђени признајем да видимо како се ствари би се испоставило након што је направио кола кроз ФЦЦ. ЈБЛ само бацио се упрскати странице за Он Аир Бежични звучник и Морамо рећи - - изгледа да буде обећавајуће средство за стриминг вашег џемова. Систем се повезује бежично на Аеродром-скрипта Мац-а и ИОС уређаја на 4,2 или касније, и пакује екран који ћемо приказати Инфо пратити песму сте се за љуљање. Шта више, роштиљ заобљеним спортским два будилника, ФМ радио и УСБ порт за будуће упдате-ове фирмваре. Као што сте можда до сада претпостављало, док још увек није доступан за куповину и нема речи о цени. Ако сте заинтересовани, мада, обавезно кликните на линк извор, пријавите се за више информација и спремите се да лол овог пролећа.

ЈБЛ'с Он Аир Бежични звучник док Аеродром добија званични, недоступан за куповину првобитно појавио на Енгадгет дана Уто, 08 Апр 2011 07:03:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце ЈБЛ | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар