вторник, 8 март 2011 г.

Цисцо ТелеПресенце системи Уми и позивање Видео: сада са посла код куће и на послу код куће

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/07/ciscos-umi-and-telepresence-video-calling-systems-now-with-wor/:
Било је само питање времена пре него што Цисцо Уми и ТелеПресенце услуге добио заједно за неке ХД видео позиве синергија, а компанија је коначно омогућио "пуну сарадњу" између два. И не само то, него умрежавање гигант је такође Покрећемо бесплатне ХД позива клијента позвао Уми Повезивање на ПЦ и Мац (мислим СкипеХД ) и нови Уми 720 систем који ради са споријим везама широког пропусног опсега. 720 ће коштати 399 долара након његовог доласка на тржишту овог лета, а већ на располагању Уми 1080 добија толико потребну-још-увек-ундервхелминг стотина долара снижење до 499 долара. Накнаде за услуге су такође пала са $ 275 на $ 99 године и од $ 24.95 на $ 9.95 месечно за оне који су посвећеност аверзије. Можда сада можете убеди боссман (или босслади, као што су) да се коначно пустити вас да радите од куће - иако панталоне без запослења ће несумњиво остати искључен, или можда нешто мање, сто. ПР након паузе.

[Хвала, Београд]

Наставити читање Цисцо ТелеПресенце системи Уми и позивање Видео: сада са посла код куће и на послу код куће

Цисцо ТелеПресенце системи Уми и позивање Видео: сада са посла у кући и кући на послу првобитно појавио на Енгадгет дана Пон, 07 Апр 2011 21:28:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Иахоо Финанце | | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар