вторник, 8 март 2011 г.

Откријте фосфор сат практичног (и одавање!)

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/08/phosphor-reveal-wristwatch-hands-on-and-giveaway/:
Обично је потребно врло одређени тип личности за куповину кристално стврднути објекта било које врсте, а још мање нешто што би сте огрнути преко изложени део тела као што је ваш зглоб. То је рекао, чиста новина покрета у Фосфор је открива линија сатова може бити довољно да се предомислите: користи неки од патентиране црне магије да окренете између две различите боје кристала да формирају цифре које означавају време.

Ми смо имали неколико сатова у нашем поседу ове недеље, тако да смо у могућности да лично потврди Цоол фактор. Шта нас изненадило помало је количина времена које је потребно за цифре за промену: у зависности од тога колико кристале треба да окренете, ми бисмо процењују да може да потраје и четвртина другог или тако, јер кристали флип у низу, а не све одједном (можда да се ограничи Цуррент Драв). Као и Е Инк - још један од специјалитета Фосфор је - то "екран" је бистабилни, што значи да ће остати ту без потрошње енергије када време се подешава. Наравно, ми не знамо тачно колико енергије је потребно да се окренете све ове кристале сваког минута, тако да је отворено питање колико често ћете морати да се замени новчић ћелије. стил највише потцењене мушкараца је - у нашем скромном мишљењу - довољно једноставна да чак и носити ако не могу да поднесу помисао доннинг десетина од Сваровски кристала, делимично захваљујући чињеници да је маски чисто тамно метала; од Наравно, ако вам не смета кристале, Фосфор је драго да вам помогне Блинг га. Пратите паузе за неке видео од сатова у акцији!

Ох, скоро смо заборавили: Ми смо давање далеко два од ових сада. Десно. Ево шта треба да знате!

Правила:
  • Оставите коментар испод уради. Сваки коментар ће.
  • Можете унети само овог специфичног одавање једном. Уколико унесете овај одавање више пута аутоматски ћете бити дисквалификован, итд (Да, имамо роботе који подробно проверите да обезбеди правичност.)
  • Уколико унесете више од једном, само једном активирате коментар објашњења. Ово је прилично себе. Само будите опрезни, а ви ћете бити у реду.
  • Конкурс је отворен за све становнике од 50 држава, Дистрикт Колумбија, и Канада (Квебек без), 18 или старији ми! Жао нам је, не би ово правило (мрзимо без било кога), па се љут на наше правнике и Конкурс закона ако имате да се љути.
  • Победници ће бити насумице одабрани. Два победника ће добити по један Фосфор открива ручни сат. Бирамо који стил добијате. Ми не можемо част захтеве - Жао ми је!
  • Ако сте одабрали, бићете обавештени путем е-поште. Победници мора одговорити у року од три дана од дана завршетка конкурса. Ако не одговори у том року, још један победник ће бити изабран.
  • Радови се могу слати до петка, 11. март 2011 у 11:59 ам ЕТ среће. Добро!
  • Пуна правила можете наћи овде.

Наставити читање Фосфор открива сат практичног (и одавање!)

Откријте фосфор сат практичног (и одавање!) првобитно појавио на Енгадгет дана Уто, 08 Апр 2011 12:00:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Няма коментари:

Публикуване на коментар