понеделник, 12 септември 2011 г.

Хацкатхон Издвајамо: Особље фаворите из пореметити СФ Хацкатхон

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/mukpTsncukQ/:
scaled.IMG_2533

Прошло је скоро 24 сата од почетка Хацкатхон и хак0рс су хак3д. Видели смо 130 пројеката разапе за само 60 секунди сваки, свих створених у оквиру 24 сата.

Иако сви пројекти били су дивни (стварно - ово је можда наше најбоље Хацкатхон још увек), неки од њих заиста погодио десни тастер са ТецхЦрунцх писаца у публици. У одређеном редоследу (и без назнака о томе ко би могао хода победник), неки од запослених фаворита:

ЦлубРепорт - Даје вам уживо Аудио Стреам клубова по граду, помажући вам да сазнате који највише желите да Хоп то.

Јустабоут - Абоут.ме за бизнис. Једноставно, 30 секунди сајтова за фирме, пре свега за циљ да групу својих друштвених рачуна мрежа заједно у једном лако наћи место.

Време Контролор - Масхуп се Веатхер Ундергроунд и Гоогле календар. Аутоматски скенира ваш календар за предстојеће догађаје, и упозорава вас ако временску прогнозу за те дане је претворио на горе.

СпортБот: прати и анализира туеетс о спортским догађајима, а генерише Ливе Блог-ескуе текст преглед догађаја заснован популарне туеетс.

Ек-Ратед: Омогућава вам да оцене Вашу екес и прегледати оцене потенцијалних удварача.

Хајде да Пијте Тодаи: пунцх у ваш мобилни телефон, одговорите на неколико питања, и то ће вас упозорити када други у близини тражите странци да пију са

@ Схопр - одговара купаца и продаваца на Твиттер-у. То је нешто као Цраигслист за Туиттер. У суштини, @ схопр користи Гнип мина Твиттер фирехосе за људе продају ствари и тражите да купите ставке.

СхаредРолл.цом : омогућава да креирате групу управља фото-албуме на лету.


Пацкмуле - још један једноставан за коришћење групу алат за дељење фотографија.

Где је Валди? - "Вхерес Валдо" за стварне фотографије. Аутоматски бира лице у фотографију и задатке корисника са њом налаз.

ПассМиВилл: "Твоја воља за онлине имовине". Дистрибуира мрежа за дружење лозинке вашег поверења вољене након што умре. Без обзира да ли или не ти си мртав зависи од социјалне мрежне активности, а затим Пребаци Деад Ман е-маил.

Дискли: Директни повратну информацију ДЈ-у реалном свету место. Тражи ваш иПод библиотеку песама слична оној тренутно игра на месту, и омогућава вам предложити оних ДЈ-а.

Наредник Стид: Ви креирате задатке за себе, а онда да им дате приступ Наредник срамота пост на свој Фацебоок зид. Не да заврши свој задатак (одређена да ли или не сте проверили ваш задатак у унапред задати број пута)? Наредник Срам вас позива у јавности.

СлидеЈоин.цом - сервис који вам омогућава да пратите заједно са слајд презентацијама на вашем телефону.

Карпоол: ". Најлакши начин да се организује царпоолс са својим пријатељима" Пријавите се користећи свој број, додајте возача, и почети путовање. Карпоол ће показати тренутне вашег возача локација, и да ли или не они су спремни да оду.

МилкМе.цо: Ух ох - ти си скоро из млека! Текст "додајете млеко" на које телефонски број и млеко ће стићи следећег дана. Само за Велику Британију јер се ослања на АПИ-Теско је.

Фацефусе: Користи иОС 5, Фаце Детецтион систем у комбинацији са Фаце.цом с препознавање лица АПИ-ја. Када се открије лице, она се враћа Вик

Няма коментари:

Публикуване на коментар