понеделник, 12 септември 2011 г.

Извештај: Гроупон Одрасла својих прихода 13% у августу, добио 2% маркетсхаре

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/54RfLn-RqmQ/:
Screen Shot 2011-09-11 at 10.55.44 PM

У светлу извештаја да је компанија отказивање својих инвеститора Роадсхов и одлагања њене ИПО , свакодневно се бави агрегатор Иипит има неке позитивне информације о Гроупон је путања у августу, односно да је банер месечно прихода мудар.

Свакодневно се бави предводник порастао 13% у току последњег месеца лета, повећање својих прихода на $ 120.7 милиона $ 106 милиона у јулу.

Овај раст покварио симболизује 10% повећања у броју продатих Гроупонс по договор и повећање од 5% у просеку Гроупон цена, како се повећава надокнадити пад у броју бави водио од Гроупон.

Гроупон Гетаваис, Гроупон је у повоју бави путовања производа, подрску продаје компаније, рачуноводство за $ 9.6 милиона у приходима у августу, у поређењу са $ 5.7 милиона у јулу. $ 3,9 милиона Гетаваис Гроупон разлика представља 27% укупног раста Гроупон за месец дана.

Према Иипит података, која је изведена из праћење преко 30К свакодневно баве нуди у августу, Гроупон је двоцифрени раст прихода био је у оштром контрасту са конкурента ЛивингСоциал , чији приходи одбио за други месец за редом.

ЛивингСоциал је приход у августу био је $ 45.1 милиона, што представља пад од 3% са $ 46,4 милиона у јулу. Овај пад се може поделити на 6% смањење у броју продатих ваучера на посао и 1% пад просечне цене по ваучер. ЛивингСоциал, међутим, није се повећао број бави се водио за 4%.

Прихода за дневне послове индустрију у целини порастао је за 9% у августу, од око $ 209 милиона у јулу на $ 228 милиона.

Иипит Извештај има укупно тржишни удео да Гроупон током последњих месец дана порастао на 53%, док је ЛивингСоциал процењује тржишни удео опао на 20%, са Гроупон добија 2% од своје 51% удела у јулу, док ЛивингСоциал одбио исту суму од своје 22% учешћа током истог месеца.


Можете прочитати у наставку комплетан извештај.


Няма коментари:

Публикуване на коментар