понеделник, 12 септември 2011 г.

Инхабитат је недеља у Зелено: 9 / 11 Спомен дизајн, електрични хеликоптер и ласерски фарови

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/11/inhabitats-week-in-green-9-11-memorial-designs-an-electric-he/:
Сваке недеље наши пријатељи на Инхабитат подсетимо недеље најзанимљивији зелена развој и цлеантецх вест за нас - то је недеља у зелено.

Данас дан за размишљање осване у Њујорку, као град препознаје десет година од напада 11. септембра са званичним откривање Националне 9 / 11 споменика на Гроунд Зеро . Мирном иако се спомен буде, она је имала бурну прошлост - Ове недеље смо приказао седам нереализованих пројеката за ВТЦ-сајт који никада неће угледати светлост дана, а узели смо погледамо шта се десило са првобитних планова Данијел Либескинд за ВТЦ Фреедом Товер . Такодје смо видели зелене зграде вине као Сиднеју представила Аустралије најзеленији канцеларије кула , сазнали смо да је нови Бетмен филм може бити снимљен у руднику соли у Трансилванији , а приметили смо невероватну реплику Трамп кула изграђена од 65.000 ЛЕГО цигле .

То је био рекорд-разбијање недеље за зелене саобраћај, као први светски посадом електрични хеликоптера је лет и научници развили најситније свету електрични мотор . У међувремену, педала погон транспорта добио велики подстицај, као Херц покренуо електричне Изнајмљивање бицикала програма у Лондону и Силвербацк представио серију бицикле са уграђеним УСБ пуњача за гаџете. Такође сте донели најновије вести из Франкфурту сајму аутомобила као Римац задиркивали откривање својих 1.000 коњских снага електричне супераутомобила и Ауди и БМВ- и је представио возила, обдарена са ултра светао следеће генерације ласера ​​фарови .

Говорећи о блистави примери зелене дизајна, ове недеље смо вас ми довели први поглед на Самсунг Галаки коже телефона концепт, који карактерише флексибилни АМОЛЕД екран који може да пута да се уклопе у ваш џеп. Такодје смо видели неколико инспиративне начина да се смањи отпад као научници радили на гориве ћелије који генерише снагу док чишћење нуклеарног испадање, мисли Геек нам је донела паметан скуп Фридгеезоо замрзивацу љубимаца који подстичу децу да штеде енергију, а ми смо гледали Слоан

Няма коментари:

Публикуване на коментар