понеделник, 12 септември 2011 г.

Енгадгет прегледе Ферари будућност хиперцарс на такмичењу Светског дизајн (видео запис)

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/12/engadget-previews-ferraris-future-hypercars-at-the-world-design/:
Ферари је био један од најцењенијих произвођача аутомобила у свету од 1940-их, али није баш добио је тако што су крварење-ивица. У раним 60-тих, када су задњи мотором аутомобила бришући графиконе у Формули један, Ил Цоммендаторе - Ензо Феррари - одбио да преузме једну трка, чувени говорећи: "коња не гурају корпу заједно са носа." Било би потребно много понижавајуће поразе пре него што ће његова компанија коначно се тај коњ, где и припада. Бити рано усвојилац, очигледно, није био приоритет. То је само у последњих неколико година, са аутомобилима као што су Енцо и 458 Италије, да је Феррари је истински пригрлили модерне идеје зујање-прасак технологије како би своје аутомобиле заиста брже - не само лакше да возе.

То је само почетак. Аутомобилска технологија је коначно почиње да се убрза пут персоналне рачунаре уређаји за последњих неколико деценија. Нове начине погон су у комбинацији са све већим интегрисаних система и то је лако видети ово као нас води ка генерацију аутомобила брже и још ефикасније од било чега што смо још видели на путевима. Феррари назива четири точка сингуларности "хиперцар", и да добију идеју о шта тај ауто у будућности може да изгледа као да позивају 50 тимова дизајнера из великих универзитета широм света да се такмиче. Придружите нам се како смо погледати неке од најбољих остварења.

Наставити читање Енгадгет прегледе Ферари будућност хиперцарс на такмичењу Светског дизајн (видео запис)

Енгадгет прегледе Ферари будућност хиперцарс на такмичењу Светског дизајн (видео запис) првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 12 Оцт 2011 13:15:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил ову |

Няма коментари:

Публикуване на коментар