понеделник, 12 септември 2011 г.

Смарт телефона брод карактеристика телефона у Европи, Нокиа води пут

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/12/smartphones-out-ship-feature-phones-in-europe-samsung-leads-the/:
То је вероватно хтео десити пре или касније, али нови извештај из ИДЦ- то потврђује: телефони су сада ван испоруке карактеристика телефона у западној Европи. Према статистичким подацима компаније, само 20,4 милиона карактеристика телефона су транспортовани до Старог света током другог квартала ове године, што представља 29 одсто мање у односу К2 2010. Квартални испорука паметних телефона, са друге стране, порастао за 49 одсто, на 21,8 милиона јединица, што је први пут да су они превазишли основне телефонске поруџбине. Паметни телефони и чине 52 одсто свих мобилних пошиљке, које смањило за три одсто, колективно - нешто ИДЦ Франциску Јеронимо атрибути, у делу, бруталне Европе економска клима и Нокиа оштар пад (види табелу). На ОС фронту, Андроид још једном изашао на врху у региону, захваљујући невероватних 352 године у годину одсто у испорукама, док је Самсунг контролисане производње стране, са 33 одсто европског тржишта. Можете наћи више ИДЦ-математички у пуном ПР-а, после паузе.

[Хвала, Паули]

Наставити читање смарт телефона брод карактеристика телефона у Европи, Нокиа води пут

Смарт телефона брод карактеристика телефона у Европи, Нокиа води пут првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 12 Оцт 2011 06:30:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Моцо Новости | | Емаил ову | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар