понеделник, 12 септември 2011 г.

Миндјет купује Цохуман, ће дебитовати облак-басед алата Сарадња Миндјет Повежите

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/cGgpn9DAMcc/:
mindjet

Много најавама данас из Миндјет , који има за циљ да помогне људима да раде заједно ефикасније. Компанија је јутрос најавио предстојећи цлоуд базирани сервис назван Миндјет Цоннецт рад софтвер за управљање који помаже групе раде заједно у правцу заједничких циљева визуализацију идеја и планова, управљање и размену датотека и обезбедити централизовани центар за информације, доступни у сваком тренутку.

Миндјет Цоннецт, који ће бити бесплатан за релативно Лимитед Едитион (више о томе у наставку), биће на располагању 22. септембра 2011.

Миндјет такође најављује стицање и Цохуман , друштвени задатак заснован на Веб сервис који даје људима могућност да боље координира са колегама на пројектима и задацима.

Услови куповине нису објављени.

Према ЦрунцхБасе, Цохуман је подржан од стране скоро $ 1.5 милиона у раним фазама финансирање од Јупитера Партнери, дијамант ИИ инвестиције и Прва фаза капитала. Компанија каже да Цохуман ће наставити да се активно развија као самостални производ.

Касније ове године, пуну Миндјет Повежите интеграције ће уследити.

Читање раније Блог постове , цини ми се као Цохуман је једина опција која је остала је да се стиче након што нису успели да подигну више средстава.

Назад на Миндјет Цоннецт, који ће доћи у облику комплетне онлајн сервис и као додатак на Миндјет десктоп и мобилне мапирање клијената .

Услуга ће обезбедити веб засновани визуелни __Б__756457дц85ф13450б3дфба2цбц1465е5__Е__ за снимање и организовање идеја и информација, као и облак заснован на управљање документима и више корисника могућностима сарадње како тимови могу да раде заједно у реалном времену.

Миндјет Повежите ће бити понуђен у три издања: Слободно, Пословни и СП (више о њиховој доступности, карактеристике и цене касније).

Миндјет има штанд на нашем пореметити конференцији одржаној ове недеље, где компанија ће користити информације мапирање да ухвати и прикаже Стартуп Баттлефиелд у реалном времену да снимате све најбоље овогодишње покретању терена. Иди Цхецк ит оут, ако сте присуствовали?

На крају, Миндјет је, такође, најавио отпуштање МиндМанагер 2012 Профессионал за Виндовс, најновију верзију свог софтвера визуелних информација . Карактеристике укључују у реалном времену ко-монтажа, побољшане информације мапе и нова десктоп интерфејс, поред свеже браинсторминг карактеристике.

МиндМанагер 2012 ће интегрисати са Миндјет Повежите се остварио отворени размену МиндМанагер мапе са "било ко, било где, на било ком уређају".

МиндМанагер 2012 ће бити доступан 22. септембра за надоградњу цени од $ 129 и $ 399 за нове купце. Ми ћемо поново једном производ постане доступан.


Няма коментари:

Публикуване на коментар