понеделник, 12 септември 2011 г.

Форд електрични е-бицикла концепт паковања ИИ Галаки на решетке, мотора точка

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/12/ford-electric-e-bike-concept-packs-a-galaxy-s-ii-on-the-bars-mo/:
Форд е-бицикла концепт
Форд нас већ одушевио са Евос концепт , али слинкиест хибридне које смо видели до сада овде у Франкфурту није четири точка, већ две. То је концепт бицикл од Форд зове - сачекајте - Е-Бике концепт. Он поседује електрични мотор уграђен у предњи точак да власт га до максималне брзине од 25 км / х, вођени 9.2Ах батерије. Или можете власт је конвенционални начин окрећете педале, обртног момента пренео задњих точкова преко угљеника појас. (Масна ланци су тако прошлог века.)

Можда још занимљивије је оно што почива горе на ручица. Не, то није иДевице - освежавајуће је Галаки ИИ . Кроз неке прилагођени софтвер, возачи ће моћи да промените режим обуставе и наравно пуњење батерија прати, да не помињемо се мало помоц од Гоогле навигацију и можда пумпе неке Пандорину превише. Реч "концепт" у наслову овде и вретенасто оквир дизајн би требало да вам дају представу о томе када је ова ствар ће видети производње - вероватно никада. Али, ми ћемо поново бити са упдате ако то икада промени.

Форд електрични е-бицикла концепт паковања ИИ Галаки на решетке, мотор у точак првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 12 Оцт 2011 15:23:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил ову | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар