понеделник, 12 септември 2011 г.

Енгадгет је смарт телефона купца Водич: јесен 2011 издање

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/12/engadgets-smartphone-buyers-guide-fall-2011-edition/:
Куповину новог смартпхоне апарата је узбудљив и напоран искуство. Он држи обећање нешто боље и страх од две године посвећености. За гаџет ентузијасти, она такође укључује и сипа преко спецификације и критике, а трење над оним што предстоји у блиској будућности. Као што смо објавити упутство за овог купца, суочавамо потенцијал преокрета у мобилној простору. Самсунг Галаки ИИ линији ће стићи на три велике америчке носиоци , следећи иПхоне стално назире у даљини , и нову генерацију оперативног система Виндовс Телефон телефона је близу пред нама. Можеш се запитати: "Зашто би ико купити смарт телефона данас, када се нешто боље долази сутра?" Пријатељи, то је благослов и проклетство мобилни свет - увек постоји нешто боље долази. Не можете да заувек чекати, међутим, и ако желите да купите паметни телефон данас, ми смо ту да би се процес лакше и да вам помогне да донесу исправну одлуку.

Док наши избори су понекад спорно, они су подржали са искуством које можете поуздати. Ако сте у потрази да брза одлука, без много напора, можете да будите уверени да је наша селекција неће управљати да нисте у праву. Ипак, саветујемо вам да се образују пре него што се одлучите за смарт телефон који најбоље одговара вашим потребама. Наши Примед серија је одлично место за почетак, где можете сазнати о дуал-цоре процесора и мобилних приказује . Као и увек, ви сте охрабрени да делите ваше сопствено искуство у коментарима, и надамо се да забавите списак сопствене фаворите, превише. Само запамтите да имамо 80 плафон за наш буџет селекције. У односу на наш водич претходну купца , Самсунг је почео да губи тло, и док Андроид одржава доминацију, то је наћи неке неочекиване конкуренције. Радознали да виде како се то одиграва? Читате, као што смо заокружити најбољу смарт телефона у току дана.

Наставити читање водич Енгадгет је смарт телефона купца: јесен 2011 издање

Енгадгет је смарт телефона купца Водич: јесен 2011 издање првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 12 Оцт 2011 12:05:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил ову | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар