понеделник, 12 септември 2011 г.

Укључен: играчка за смарт телефона играње генерације

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/11/switched-on-a-toy-for-the-smartphone-gaming-generation/:
Сваке недеље Рос Рубин, доприноси укључен , колумну о потрошачка технологија.

Прва ствар коју треба напоменути око Сифтео Коцке - која је недавно постала доступна за унапред наручити по цени од $ 149 за стартер пакет од три који треба да почне испоруку овог месеца - је да они нису геометријски тачно на своје име. Њихова квадратних површине седе на врху дубине које су мање од половине своје стране дужином, тако да чак и слагање два Коцке неће произвести тродимензионални симетрије. Они су мало мањи од фигуре са много више ограничен и јефтиније Сцраббле фласх дигиталних писма уређење игра која је погодила прошле сезоне одмора.

Комада стане удобно између два прста за лако грипозан, окретања и преуређења које морате да урадите много у различитим играма. Они су такође добре величине као замена за многе ручни играчке, подсећајући један од оверстуффед Махјонг плочице, већ и слична скупљен малу децу 'писмо блокове или играјући карте. Стране и на леђима су иначе безличне, осим за скуп контаката на њихове задње користи за пуњење. Сифтео Коцке наплаћује се преко својих касета, која их приказује кроз прозирни пластични врху са места за још три коцке по цени од $ 45 сваки. Различите игре добијају различитих нивоа користи од више од три плоче, али већина ради добро са почетни сет.

Наставити читање укључен: играчка за смарт телефона играње генерације

Укључен: играчка за смарт телефона играње генерација првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 11 Сеп 2011 19:17:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил ову | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар