неделя, 12 юни 2011 г.

Виргин Мобиле омогућава покретање андроид Зељко Јоксимовиц-бесплатно Моторола Тријумф

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/12/virgin-mobile-lets-android-run-blur-free-on-the-motorola-triumph/:
Самсунг се нада да спаси своје укаљана МОТОБЛУР интерфејс са именом промена . Ми, међутим, мислим да рђа ради дубље од тога - и чини се да нисмо сами. Виргин Мобиле је одлучио да да своје припејд кориснике "истински Андроид искуство" од сада, што значи да ћете наћи власнички граната уопште седи на врху своје нове Самсунг Тријумф слушалицу. Поред неколико битова Богородице блоатваре, Тријумф бежи са релативно стандардним инсталацију Андроид 2,2. У међувремену, МОТОБЛУР ће и даље бити сваљује на плаћање месечне корисницима који купе Пхотон 4Г или КСПРТ из Спринт, Виргин Мобиле је матична компанија. Неки од њих можда желели љуске и његове додатке, али други ће бити боље без таквог оперативног система контаминације .

Виргин Мобиле омогућава покретање андроид Зељко Јоксимовиц-бесплатно Моторола Тријумф првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 12 Апр 2011 04:01:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце ПЦМаг | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар