неделя, 12 юни 2011 г.

Аппле подсећа неколико Веризон иПад 2с, наводећи везом

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/11/apple-recalls-a-few-verizon-ipad-2s-citing-connectivity-issues/:
Неколико 9то5Мац читаоци приметили доста чудну појаву ове прошле недеље - своје свеже наредио Веризон иПад 2 јединице се испоручују све из Кине сасвим у реду, само да се бумеранг врати пошиљаоцу право пред време испоруке. Сада, Ројтерс је званични реч: Аппле Позивајући се на "изузетно мали број "Веризон иПад 2с који су обасја са дуплиране МЕИД кода. Уколико су реализовани, корисници би се вероватно нашли у могућности да се повежете са 3Г или покренули искључен пре него што дуже, Веризон, као наводно може да има само један уређај са тим јединствени идентификатор на мрежи одједном. Нисмо сигурни да ли да аплаудирају, али је добро видети произвођачима да преузму одговорност за свој хардвер пре него што хитова полицама.

[Хвала свима који су послали ово у]

Аппле подсећа неколико Веризон иПад 2с, наводећи везом првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 11 Маи 2011 18:11:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце 9то5 Мац , Ројтерс | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар