неделя, 12 юни 2011 г.

САД фондови сенка мрежа, гради 'Интернет у кофер' за потиснуто демонстраната

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/12/us-funds-shadow-networks-builds-internet-in-a-suitcase-for-re/:
Да ли репресивне владе , луд ДНС сервера или мало стара дама је иза Интернет испада, не може бити много забаве, али америчка влада саосећа са невољама ако сте се баве са бројем један од разлога. Њујорк тајмс извештава да је амерички Стејт департмент ће провели горе од $ 70 милиона долара на "сенци мреже" који ће омогућити демонстранте да комуницирају чак и када моћи да се повуците традиционални додатак - До сада је потрошио најмање 50 милиона долара на независне мобилни телефон мрежа за Авганистан, и дао 2 милиона долара донација за чланове Нев Америца Фоундатион стварање "Интернет у коферу", на слици горе. То је серија од мреже мрежне опреме дизајнирани да буду духовити у земљу и поставили приватне мреже. Прошле смо чуо, америчка државна секретарка Хилари Клинтон је обећала 25 милиона долара само за ову врсту интернета слободе, а Нев Америца Фоундатион су конкурисали за неки од тих долара - погледајте наше линкови покривеност испод - али то звучи као новац је брзо тече, и у више праваца сада.

САД фондови сенка мрежа, гради 'Интернет у коферу "за потиснутих демонстраната првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 12 Апр 2011 12:18:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Њујорк тајмс | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар