неделя, 12 юни 2011 г.

Детроит ДИИер кувари се јачи, лакши од челика, срамота научници

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/11/detroit-diyer-cooks-up-stronger-lighter-steel-shames-scientist/:
Блиц Баинит
би бити опроштено за разрешење аматерски топионичар, ако је тврдио да је боље по свој прилици усавршени технологију челика одлука. Али Блиц Баинит, стварање Детроита предузетника Гери Кола, вовед тим Охио Стате Университи инжењера окретањем вековима алуминијумске обраде на глави. Уместо грејање металне сатима или данима, овај добро опремљени ДИИер повећала температура - брзо печење, затим за хлађење листова челика који су 7-одсто јаче од друге облике и тврђи од неких легура титанијума. Блиц Баинит је такође више од других растегљив челика, што омогућава да више гужвања пре пробијања - савршен за упијање утицаја. Очигледно је да ово значи јачи и лакши аутомобила, лаптоп, и оклопна возила, али, пошто процес траје све од око 10 секунди, то је такође енергетски ефикаснији и јефтинији од традиционалних израду челика. Сада, који је број за Нобелову награду комитета?

Детроит ДИИер кувари се јачи, лакши од челика, срамота научници првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 11 Маи 2011 17:02:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце ЕурекАлерт | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар