петък, 7 октомври 2011 г.

Самсунг и Гоогле-Одложите Некус Галаксија Лансирање сата после Леакед Демо Видео Капи

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/t2TO1a26pXs/:
samsung-nexus

Ох добро. Где је иПхоне 4С унапред наручити везу? Самсунг и Гоогле је одлучио да "то једноставно није право време да објави нови производ" и одложио заказана Нексус Галаксија / премијера и сладоледа Сендвич деби. Две компаније су требали користити ЦТИА фази следећег уторка ће бити представљен на следеће генерације суперпхоне и Гоогле Андроид најновије инкарнације. Али то неће десити по заједничком саопштењу јутрос.

Самсунг и Гоогле-да одлучи да одложи нови најава производ на ЦТИА јесен. Ми се слажемо да то једноставно није право време да објави нови производ. Нови датум и место ће бити ускоро објављен.

Ово се догађају ван књиге за наредни уторак, 11. октобар. Мобилни свет очекивао велики откривање Некус галаксије (или премијера, ако се верује претходне гласине). Детаљи процурили јуче у вези са тзв суперпхоне који ставља 1.2ГХз процесор, уз подршку 1 ГБ РАМ-а на језгру. Телефон је рекао да обухвати НФЦ чипом, 32ГБ складишног простора и 5МП камера са 1080п снимања. Наравно, ништа од тога била је потврђена. Следећег уторка је требало да буде велики дан за мобилне штребера.

Ерик Шмит је раније изјавио да ће Гоогле-покренути Сендвич Сладолед до новембра. Надамо се да Гоогле-остаје веран својој речи и Некус Галаксија / премијера, догађај ће бити поново на књигама негде овог месеца.

Али не бој се. Процурила Демо Видео ударио интервебс је данас да би могло да задовољи ваше Ице Цреам жеља сендвич. Тешко је рећи да ли је то прави издање или само паметан Андроид 2.к покретач, али смо нагиње више ка бившим. Видео нема очигледан гоофс или очигледне мане. Оперативни систем је приказано је свиленкасто глатка, анимације су право, а сигурно постоји __Б__2815е498б71е465ц80е19де1еб264619__Е__ осећа кроз целу ствар. Ако се да је видео заиста Сладолед Сендвич, садашњи власници Андроид ће можда желети да одржи ван скакање на 4С воз. Звер је скоро на нас.



Няма коментари:

Публикуване на коментар