петък, 7 октомври 2011 г.

Бинксти жели да пружи Студенти оне-стоп схоп за управљање и исплати своје кредите колеџа (позива)

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/UjPblgb9efw/:
Screen shot 2011-10-06 at 9.56.14 PM

Не желим да се хиперболичне или хистерична (иако бих волео да буде), али студентски кредит ситуација у овој земљи је ужасно. Број студената који не изврше своје студентске кредите наставља да расте, и удвостручила у последњих шест година . Више од две трећине студената је дипломирао са колеџима и универзитетима позајми новац - са просеком од преко $ 23.000 дуга. (И једна у десет дипломирани са више од $ 40К у дуговима.)

Раније ове године , Питер Тил (ПаиПал суоснивач и познати менаџер хеџ фондова и подухват капиталистичке) предвидео да следећи велики мехур земља суочава није у технологије, становања, или финансија - али високог образовања. Без обзира да ли или не једном слаже, заиста нема сумње да ће нови фокус на трошкове образовања и растући терет студената дуга (кредита и подразумевано) је дуго одлаган.

Ово је размишљање запослено Брендон Меквин, који је данас лансира у приватном бета веб платформу под називом Бинксти који има за циљ да пружи студентима свеобухватан једном месту за управљање кредитима, исплати дуг, као и да их едукују на најбољи начин да се уштедити новац.

За оне упознати са тренутне веб пејзаж, постоје неки други страшан компаније рјешавању овог проблема, као што је Едулендер (сада Аллтуитион) , Симплетуитион, Финанз и ПеерТрансфер, који су сви баве специфичним аспектима студентског кредита век живота - наиме, проналажење и снабдевање кредита и доношење међународних образовање плаћања лакше.

Бинксти, с друге стране, жели да оде корак даље, са циљем да се олакша процес студентски кредит од попуњавању ФАФСА папирологију и проналажењу право кредит организовању и исплати рекао кредита. Према МцКуеен, покретање је тренутно у разговорима са зајмодавцима (који, као што је горе поменуто, суочавају се са највише подразумевана стопа у годинама) да створи узајамно корисну решење које ће помоћи подразумеване обуздавање нудећи студентима једноставан начин да видите своју кредита и наћи алтернативе подразумевано појача продаја путем кредита тржиште покретање, а смањите на кориснички зајмодавца сервисним трошковима путем аутоматизације процеса Бинксти је.

Меквин, који је и сам дипломирао на Колумбија са 12 кредита и преко $ 100к у дуговима, зна да циљ није лако постићи, али је вредност предлог је огромна: "Оно што радимо је спасавање студентима и дипломцима време и новац, док Рад са зајмодавцима да унапредите цео процес, тако да сви добијају ", каже он.

Према томе, покретање је прихода су део самог процеса штеди новац студентима, јер су већ оптерећени дуговима. На пример, кредит агрегацију на Бинксти је потпуно бесплатно, док карактеристике као што су спремни пореских докумената ићи ће на малу цену. (Иако Меквин ми пружио уверавања да ће трошкови ових функција остали конкурентни - и испод -. Са оном конкурентима)

Покретање је и састављање алгоритам који ће помоћи ученицима да боље управљају низ кредита, тако да, на пример, када уђу своје информације кредита, платформа ће им рећи да зајам 1, 2 и 5 су квалификовани за отплату. Или да консолидација је опција и да ће, ако они одлуче да цонсолид

Няма коментари:

Публикуване на коментар