петък, 7 октомври 2011 г.

Самсунг Галаки Некус приметио у дивљини? (Видео)

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/10/07/samsung-galaxy-nexus-spotted-in-the-wild-video/:
Цурења лете лево и десно као Самсунг Унпацкед догађај приближава, са најновијим долазе из Мобилиссимо.ро Румуније. Данас, на сајту објавио нове слике и видео шта може да се Самсунг Галаки Нексус - дуго очекивани наставак Некус С У овом тренутку, тешко рећи да ли потпуно уређај (број модела "Туњевина"). јибес са процурела спецификације смо видели раније ове недеље, иако пространи екран (шушка да је од 4.65-инчни ХД Супер АМОЛЕД залихе) не изгледа прилично оштро - сцреенсхот смо видели заиста на 720 к 1280 резолуцијом. Осим тога, телефон се чини да се похвали 1,750 мАх батерија, заједно са пет мегапиксела и да прича Сладолед Сендвич корисничког интерфејса, пуна на екрану тастерима.

У поређењу са Некус С , предње стране камере на овај телефон је даље помера на десно, са сензор растојања и сензор смештен између слушалице и стрелац, него скроз на левој страни. Угловима, у међувремену, изгледа мање заобљена него што ћете наћи на старије верзије, али смо приметили да има микро-УСБ прикључак вребају на дну, слично као његов предак. Наравно, ми ћемо морати да чека до 11. октобра да видимо да ли су ти снимци су добри као рекламирају, али можете главу прошлости паузе да бисте видели наводно аутентичан видео запис или да се поглед на неке додатне екрана.

[Хвала свима који су послали ово у]

Наставити читање Самсунг Галаки Нексус приметио у дивљини? (Видео)

Самсунг Галаки Некус приметио у дивљини? (Видео запис) првобитно појавио на Енгадгет дана Пет, 07 Окт 2011 05:57:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор Мобилиссимо.ро | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар