петък, 7 октомври 2011 г.

ЛивингСоциал питања $ 143 милиона на лагеру за најновије аквизиције

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/dITqLp-6S38/:
livingsocial

ЛивингСоциал је ужурбано шири свој свакодневни посао отисак како у САД тако иу иностранству. Према новом ДИК подношења , ЛивингСоциал издао $ 143 милиона на лагеру као део "трансакције пословне комбинације, као што су спајање, аквизиције или размену понуди."

Док подношење не прецизира стицање или аквизиција у питању, највероватније кандидат ЛивингСоциал је стицање ТицкетМонстер у Кореји, која је пристала да у августу. ТицкетМонстер је свакодневно бави сајт са 2 милиона чланова у Кореји и Малезији. Она запошљава 600 људи, који сада раде за ЛивингСоциал.

$ 143 милиона би могло да турски свакодневно бави Групфони сајт, који се догодило отприлике у исто време .

ЛивингСоциал сам подигао 400 милиона долара у априлу прошле године и био је с обзиром ИПО подношење, који је можда повукла због услова на тржишту (и инвеститор ход такмичар Гроупон се суочава).


Компанија: ЛивингСоциал
Лансирање Датум: Октобар 7, 2011
Финансирање: $ 632М

ЛивингСоциал је друштвени трговина лидер иза Ливингсоциал Деалс, група купује програм који позива људе и своје пријатеље да уштеди и до 90 одсто сваког дана у своје омиљене ресторане, бање, спортски догађаји, хотела и других локалних атракција у већим градовима. ЛивингСоциал има широку базу корисника од преко 85 милиона, а са седиштем у Вашингтону

Няма коментари:

Публикуване на коментар