петък, 7 октомври 2011 г.

ЗипПаи за лансирање нових Мобилна Наплата услуга јефтинији од Трга

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/H0zdLPp2U1I/:
zippay-logo

Најлакши начин да се опише нечујно мобилно плаћање покретања ЗипПаи ће рећи то је као тргу и Венмо имала беба, а ово је резултат. Као трг, покретање има за циљ да одговори на потребе појединаца и власницима малих предузећа који не могу приуштити високе накнаде у вези са имају своје трговачке рачуне дозвољавајући им да прихвате плаћање кредитним картицама преко својих телефона. У међувремену, као што Венмо, решење ће обезбедити начин да се изврши са човека на човека плаћања.

Али постоје неке кључне разлике. За почетак, за разлику од трг, ЗипПаи неће користити донгле. Он такође обећава стопа нижа од 2,75% трга по украсти.

Како ће то бити урађено, међутим, још увек је нејасно.

Уместо адаптери који придају слушалице телефона прикључак, као што је случај са трга, ЗипПаи ће понудити мобилно решење новчанику који користи неки неоткривени патентирану технологију.

Да бисте учитали картица у новчанику, ЗипПаи је усклађивање Цард.ио , нови софтвер Девелопмент Кит (СДК) за мобилне програмерима који користи комбинацију визију рачунара и машина интелигенције да "прочита" картица одржан до камером мобилног телефона. Ова технологија омогућава бржи улазак информације о кредитној картици у мобилне апликације, у поређењу са ручно куцате у бројеве на малим тастатуре.

За разлику од Трга новчаник попут картице случаја , који предвиђа дигиталне "картице" за локалне трговце, ЗипПаи новчаник подржава све главне кредитне картице, укључујући Виса, МастерЦард, Дисцовер и Америцан Екпресс. Продавница картице, попуст картице и чланске карте ће бити подржана у будућности.

Картица подаци се чувају директно на уређај у шифрованом формату, међутим, то није НФЦ-омогућени мобилни новчаник система. Постоји обавезна 4-цифрени ПИН код за ЗипПаи апликацију, али како картица подаци шаљу између купца и трговца или два ЗипПаи корисници остаје мистерија.

Компанија директор Рајан Стивенс каже да је спреман да открије овај део система за конкурентну разлога, али могуће је да апликација користи неки начин смарт телефона сензоре за повезивање два уређаја, сваки који треба да покрене ЗипПаи апликација. Можда нешто као рељефне ?

На страни трговца, као трг, ЗипПаи ће омогућити убрзани пријаве, тако да нови корисници могу почети одмах прихватање кредитних картица. Компанија ради основну проверу на лицу места, а ако не постоје очигледне црвене заставе, рачун буде одобрен. Трговци могу да наплаћују и до 1.000 долара тог првог дана (исто као и ручни унос трга / картица није присутна граница). Касније, када је потпуно у позадини провере пролази кроз, граница је пао.

ЗипПаи је банкарски партнер на позадини (неименовани за сада) и исплате се депонује на рачун трговца у року од 1 до 3 дана, што значи АЦХ систем је укључен.

Други део ЗипПаи система је функција која укључује пеер-то-пеер плаћања, нешто веома слично покретању Венмо . У том случају би оба народа морају да имају ЗипПаи апликација на својим уређајима и онда, поново користећи неоткривених технологија, исплате се могу одмах послати између уређаја.

Јер компанија није спремна да детаљно своју технологију, то је х

Няма коментари:

Публикуване на коментар