петък, 7 октомври 2011 г.

Цомцаст обећања Ксфинити ВОД стриминг на више уређаја, нови Ксцалибур за употребу у 2012

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/10/07/comcast-promises-xfinity-vod-streaming-on-more-devices-new-xcal/:
Не очекујте Цомцаст да заустави своје ВОД-Ксфинити стриминг на роллоут дневну собу са само Ксбок 360 овог Божића , као извршни Сем Шварц обећао током ЦТАМ панел који планира да развије апликације за ПС3, Вии року, и других ТВ апарата повезаних платформе Мултиканални. вестима не планирају да избаце стриминг што већем броју платформи Нетфлик, тако да ћемо морати да сачекамо и видимо где се то почетни упустим у Дуал престаје. Мисли великих кабл плаши више од врхунске услуге? Можда још није, јер Цомцаст тврди Нетфлик корисници имају тенденцију да се највише прождрљив корисницима његових вод. Такође, у будућности Цомцаст је њена потпуно обновљена Ксцалибур водич софтвер са Интернета и друштвених медија кравату-ин-ова (погледајте наше ране Завирите ушуњао овде ), који је поновио Шварц ће бити доступан широм земље у неком тренутку следеће године.

Цомцаст обећања Ксфинити ВОД стриминг на више уређаја, нови Ксцалибур за употребу у 2012 првобитно појавио на Енгадгет дана Пет, 07 Окт 2011 11:47:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор Вишеканалним Вести | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар