петък, 7 октомври 2011 г.

Самсунг и Гоогле-одложи Сендвич Сладолед и Галаки Нексус

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/10/07/samsung-and-google-postpone-ice-cream-sandwich-and-galaxy-nexus/:
Самсунг Галаки Некус
Боја нас разочарани нијанса плаве, али изгледа да је Самсунг и Гоогле одлучили су да не покрене Галаксија Некус (или Некус Владе, или како год да се зове) и сладолед Сендвич на њиховом 11. октобра Унпацкед догађај . Две компаније шаљу заједничку саопштење гласи:

Самсунг и Гоогле-да одлучи да одложи нови најава производ на ЦТИА јесен. Ми се слажемо да то једноставно није право време да објави нови производ. Нови датум и место ће бити ускоро објављен.

Конференцији за новинаре на 11. Очекује се да ће бити не само деби за наследника Некус С, али је наш први добар поглед на следећу верзију Андроид. Из било ког разлога компанија је одлучила да одложи да покрене. Али, ако Ерик Шмит је тачно да своју реч, не би требало да чека превише дуже ... он је обећање да ће нас покренути до новембра . Ми ћемо вас обавестити чим добијемо нови датум за очекивати " нешто велико ".

Самсунг и Гоогле-одложи Сендвич Сладолед и Галаки Нексус првобитно појавио на Енгадгет дана Пет, 07 Окт 2011 07:52:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил ову | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар