петък, 7 октомври 2011 г.

Спринт конвертује своју ЦДМА мрежу да ЛТЕ, 'агресивни роллоут "планира да буде завршен до 2013

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/10/07/sprint-converts-its-cdma-network-to-lte/:
Знали смо мање или више да најава ове врсте долази. У јулу, Дан Хесе нас је задиркивали лицем у лице са обећањем "велику причу ове јесени око 4Г," и сада време да кажем да је прича је стигла. На своју стратегију догађај данас, Спринт коначно изашао у јавност са плановима да "поједноставио своју мрежу", конвертовањем свој ЦДМА 1900МХз газдинстава и ЛигхтСкуаред је 1600МХз спектар ("на чекању ФЦЦ одобрење") на ЛТЕ, индустрије фаворит . Помагање оператер направи тај прелаз је завити од 800МХз спектра, то повратила од, сада затвореној, иДЕН пусх-то-талк мрежу - која је одлив ресурса предузећа. Овог спектра, добијених од Некстел, бити укинута средином 2013 и уваљане у ЛТЕ. Компанија планира за брзо распоређивање ове нове 4Г, са првим ЛТЕ тржишта и телефоне да удари средином 2012 са пуном роллоут углавном завршен до 2013. Тренутни корисници пријавили за ВиМАКС планови неће морати да брину јер њихове уређаје ће и даље бити подржани тхроугхоут 2012.

Почев од сутра, Спринт је у учвршћивању 4Г ЛТЕ (укључујући ЛигхтСкуаред), 3Г и Дирецт Цоннецт мреже у једну архитектуру. Све главне техничке прекретнице, као што су тестирање позиви и области интеграција, су очистили своје препреке и раде на преко 22,00 ћелија места су тренутно у току. Самсунг Алцател Луцент и Ерицссон имају удружио са Спринт да инсталирате Мултимодни 3Г и 4Г базних станица за управљање будућим саобраћају мреже. Потенцијални иПхоне 4С корисници на мрежи ће моћи да искористе боље јачине сигнала и побољшане говорну услугу као и Спринт планира да се отарасити други на 800МХз.

... Развој

Спринт конвертује своју ЦДМА мрежу да ЛТЕ, 'агресивни роллоут "планира да буде завршен до 2013 првобитно појавио на Енгадгет дана Пет, 07 Окт 2011 09:58:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил ову | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар