петък, 7 октомври 2011 г.

Спринт Нова 4Г ЛТЕ мрежу ће обухватити 260 тржишта 2013

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/xthQHFBuYCE/:
sprintlte

Спринт је данас објавила своје планове за предстојећу 4Г ЛТЕ мрежу, која треба да покрије 120 различитих америчком тржишту до краја наредне године. До 2013, компанија очекује да ће преко 260 тржишта корист од ЛТЕ покривеност. Роллоут би требало да почне на 1900МХз спектар, и Спринт се нада да ће лансирање на 800МХз спектра у будућности. Спринт такође нада да ће изградити своје ЛТЕ мрежу користећи ЛигхтСкуаред је 1600 МХз спектра, мада се баве и даље чека на одобрење ФЦЦ.

Спринт ће наставити продају ВиМАКС компатибилних телефона током следеће године, заједно са 12 до 15 нових ЛТЕ-способан уређајима, ЦНЕТ извештаја . Прва Спринт ЛТЕ уређај се очекује око средине лета 2012.

Док Спринт је у зависности од Цлеарвире за ВиМАКС мрежу, ЛТЕ ролл-аут је на суду Спринт је. Као што смо поменули раније , Спринт жели да консолидује своје сајтове мреже, што укупно од 60.000 до 40.000 користећи мулти-мод мрежу сајтова (који комбинују 3Г и 4Г јединице ћелија). Примену ових мулти-мод локација је већ у току.

Спринт је волујски о позитивним ефектима које ЛТЕ роллоут ће имати за своје клијенте. Они тврде да ће 3Г за 4Г транзиција буде што ближе беспрекорну јер они могу да управљају, и да све Спринт корисници ће имати користи бар мало са мреже ремонта.

Развој ...



Няма коментари:

Публикуване на коментар