петък, 7 октомври 2011 г.

Стив Џобс 'Стенфорд Почетак Адреса је гледало 8 милиона пута јуче

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/8Y1SN74HVHg/:
Steve Jobs-1

Вов. У освит тужна вест доношења Аппле суоснивач Стив Џобс, видео карактерише његов инспиративним говорима и презентацијама су видели вилице падају износ погледа . Један од најпознатијих и новије говори Послови ", почетак говор на Универзитету Станфорд 2005 у просеку 2.000 дневни приказ у септембру. Јуче, говор је преко 8 милиона прегледа, у складу са Видљива мера.

Његов много презентације производа Аппле догађајима у просеку 24.000 дневно погледа у септембру (ево ране један од 1997). Јуче, ових снимака генерисана преко 6,8 милиона прегледа. Његов интервју уз Била Гејтса на Алл Тхингс Дигитал у просеку 11.000 дневно погледа у септембру. Јуче, ових снимака генерисана преко 850.000 прегледа. Дакле, укупно више од 15 милиона погледа само у једном дану.

То никакве сумње да све ове видео снимци су сада део нашег колективног памћења Стив Џобс.


Особа: Стив Џобс
Сајт:
Компаније: Пикар , НеКСТ , Аппле

Стив Џобс је био ко-оснивач и ЦЕО компаније Аппле и раније Пикар. Стив Џобс је рођен у Греен Баи, Висконсин на Џоан Симпсона и сиријски оца. Павла и Клара Послови у Маунтин Вју, Калифорнија онда га је усвојила. Године 1972, Џобс је дипломирао Хоместеад гимназији у Цупертино, Калифорнија и уписани у Рид колеџа у Портланду, Орегон. Касније једног семестра, он је одустао, а касније заузимају студије филозофије и страних култура. Стив Џобс је унутра дубоко укорењен интереса ..

Няма коментари:

Публикуване на коментар