събота, 15 януари 2011 г.

Vudu филм стрийминг ап е (не) живеят на Boxee Box - актуализация

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/14/vudu-movie-streaming-app-is-live-on-the-boxee-box/:
Има няма официално потвърждение от Boxee на блог или Twitter акаунт, но собствениците на Box изпитват напълно активирана Vudu апартамент с SD, HD, HDX и 3D потоците на услугата е известна. Единствените проблеми докладвани досега явно са били изяснени само с рестартиране на устройството да се надяваме, независимо забави старта си покрай планираната за 2010 г. прозорец е изцяло решен. Не е необходима актуализация на фърмуера, така че да го удари, ако не сте го направили, особено след като Vudu все още предлага безплатен лек удар за всички нови регистрации. С Netflix стрийминг все още е недостъпен мечта за своя Box (освен ако някоя също се случва да притежават практически всички други медии стрийминг устройство на пазара), ние се надяваме, че компанията му награди фирми с дълга, дълга почивка от най-малко пет минути преди да ги изпратите обратно работата на нашия часовник достъп веднага.

[Благодаря, Парис]

Update: вицепрезидент на отдела за маркетинг Андрю Kippen е да споделите с нас, че въпреки че апартаментът е освободен до няколко стотин тестери "по погрешка", че е била свалена, така че може да завърши тестване преди да бъде освободен в крайна сметка "с много шум." За съжаление Boxee разработчиците, не пет минута почивка за вас днес!

Vudu филм стрийминг ап е (не) живеят на Boxee Box - актуализация първоначално се появи на Engadget на Чет, 14-ти януари 2011 г. 18:40:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар