събота, 15 януари 2011 г.

ARMdevices: ARM-базирани Google TV платформа "потвърди" и идва скоро

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/14/armdevices-arm-based-google-tv-platform-confirmed-and-coming/:
Ами, тя изглежда като Windows може да не е само нова територия за ARM през 2011 г. - ARMdevices съобщава, че е на "много висок авторитет от някого в Google", че ARM-захранва Google TV платформа е "потвърди" и " Очаквайте скоро. " Този орган е изненадващо останали анонимни, но и очевидно не е предоставил много други неща в начина на детайлите. Това далеч не е първият път, когато съм чувал приказки за ARM за Google телевизия, все пак - като ARMdevices точки, дори ARM председател Тудор Браун претеглят по този въпрос още през ноември, заяви, че "ако Google телевизия трябва да бъде основен , следва да се основава на по-ниска мощност система ... на по-ниска цена технологии ", с ARM вероятно отговаря на всички и по двата показателя.

ARMdevices: ARM-базирани Google TV платформа "потвърди" и скоро първоначално се появи на Engadget на Чет, 14-ти Януари 2011 година 15:54:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink SlashGear | източник ARMdevices | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар