събота, 15 януари 2011 г.

Nokia X7 натиснете изстрел появява с AT & T търговска марка, субсидирани надежди и мечти

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/15/nokia-x7-press-shot-emerges-with-atandt-branding-subsidized-hopes/:
AT & T е сериозно подготвят за продажба на субсидиран смартфон Nokia за пореден път в САЩ на А? Като се има предвид компанията дълго отсъствие да бъдат включени в превозвач смартфон на всяка точка в САЩ, все още се чувства по-скоро мечта, отколкото реалност предстоящо, но това изображението по-горе със сигурност е трудно да се игнорира. Според Pocketnow е източници, първите снимки натиснете на Nokia X7 са легитимни, и AT & T марка не е случайно. Се предполага, на Symbian ^ 3-базиран телефон ще обиколят магазините Ма Бел най-рано този месец, като по един мегапикселова осем камера (с двойна светкавица), четири високоговорителя решетки (две от които са водачи отдолу) и на дисплея ClearBlack. Хит на източник на някой изглежда отзад.

Nokia X7 натиснете изстрел появява с AT & T търговска марка, субсидирани надежди и мечти първоначално се появи на Engadget на Съб, 15-ти януари 2011 година 10:01:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Pocket-влакънца | източник Pocketnow | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар