събота, 15 януари 2011 г.

Geohot победи кръг един срещу Sony (доста) - намалява съдия да се произнесе по ограничаване на SCEA поръчка (обновено)

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/14/geohot-wins-round-one-against-sony-we-think-sceas-restrainin/:
До сега всички ние знаем, че Sony заведе съдебно дело срещу Geohot и fail0verflow за тяхното разпределение на PS3 JailBreak фърмуер и поиска от съда за временна ограничителна заповед (Tro) да спре каза разпределение на съответния код. Ами, според Geohot, съдът отрече отказа да се произнесе по предложението на Sony по-рано днес. Geohot е повторно публикуваха кода онлайн, така че изглежда да се каже, че Tro се завръща за сега, и JailBreak отново може да бродят в интернет необременен от юридически постановления. Решението, като благоприятни за подсъдимите, има слаб ефект върху резултатите на самия съдебен процес, така Hotz и компания не са вън от опасност, просто все още. Ние ще ви държим в течение за състоянието на поръчката, а също така ще гледате в зависимост от случая прогресира за недвижими фойерверки да започне.

Update: Изглежда, че ние скочи пистолета и се справи с историята малко погрешно, но благодарение на нашите читатели, които сме открили, че съдията отказа да се произнесе по Tro. Вместо това тя внесени на Tro въпрос, защото тя не е удовлетворена, че Северния район на Калифорния е компетентен да се произнесе по въпроса, защото Geohot опростен на PS3 в Ню Джърси.

Geohot победи кръг един срещу Sony (доста) - намалява съдия да се произнесе по ограничаване на SCEA поръчка (обновено) първоначално се появи на Engadget на Чет, 14-ти Януари, 2011 20:49:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар