събота, 15 януари 2011 г.

Ексклузивно: Бъдещето на IPAD 2, iPhone 5 и Apple TV и защо Apple се измества своя мобилна линия за чипсети на Qualcomm

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/14/exclusive-the-future-of-the-ipad-2-iphone-5-and-apple-tv-and/:
Ние сме научили един тон от слухове за това, което следващия набор посока на Apple на продуктите ще вземат и кога ще бъде на разположение - но сега ние имаме конкретни информация от достоверни източници, които трябва да направи път малко по-ясни. Това включва информация за следващите IPAD, на iPhone 5 втората итерация на новия Apple TV, както и голяма промяна идва за всички мобилни продукти на компанията. Искате ли да знаете лъжичка? Прочетете заедно след почивката, за да получите стоката.

Продължавам четене Ексклузивно: Бъдещето на IPAD 2, iPhone 5 и Apple TV и защо Apple се измества своя мобилна линия за чипсети на Qualcomm

Ексклузивно: Бъдещето на IPAD 2, iPhone 5 и Apple TV и защо Apple се измества своя мобилна линия за чипсети на Qualcomm първоначално се появи на Engadget на Чет, 14-ти януари 2011 18:57:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар