събота, 15 януари 2011 г.

Духът на обратната KIRF Батман! Meizu M9 ROM при преминаване към EVO 4G HTC

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/15/holy-reverse-kirf-batman-meizu-m9-rom-ported-to-htc-evo-4g/:
Някои трудолюбив хакери са създали пристанище на Meizu M9 ROM за HTC 4G EVO, с което малко вкус KIRF за джъмбо телефон на Sprint от нас . Пристанището е все още в стадии на развитие, но повечето от M9 функционалност изглежда вече се работи, като само в пристанището, от GSM към CDMA и ощипвам на разделителна способност на екрана остава само да. След малко плюе-блясък уверете се, че изграждането е стабилен, EVO собствениците могат най-накрая да видим какво Meizu M9 шум е за всички, без да се налага да всъщност купи . Разбира се, защо искате наистина искате да го направите на функционалните си перфектно телефон Android е въпрос, който никога не може да се намери истински легитимен отговор.

Духът на обратната KIRF Батман! Meizu M9 ROM при преминаване към 4G HTC EVO първоначално се появи на Engadget на Съб, 15-ти януари 2011 год 05:57:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Али Waqas | източник MIUI-Разработчици , XDA-фирми | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар