събота, 15 януари 2011 г.

Sierra On-Line игри удари IPAD през уеб апартамент, с тези стари достатъчно, за да ги помня радвам

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/14/sierra-on-line-games-hit-ipad-via-web-app-those-old-enough-to-r/:
Вие може или не може да бъде достатъчно възрастен, за да се помни Sierra On-Line, производителите на такива хубави игри като Leisure Suit Larry, кралят's Quest, и полицията Quest, но нищо от това въпроси вече. Благодарение на хора в продължение на Sarien, сега имат достъп до тези славни заглавия чрез вашия IPAD уеб браузъра ". Целият каталог е пренесен приключи и игри, които преди това са били достъпни чрез интернет само, че сега има на вашия Apple таблетка! Цялото жилище е домакин на Amazon е съдържанието на дистрибуторската мрежа, и игрите са били съществено променени за този мултитъч интерфейс. Sarien не е очевидно са издадени за спиране и се въздържат от Activision - собственици на каталога - все още, за да получите тези безплатни камъни от недалечното минало, докато можете.

Sierra On-Line игри удари IPAD през уеб апартамент, с тези стари достатъчно, за да ги помня радвам първоначално се появи на Engadget на Чет, 14-ти януари 2011 год. 21:40:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар