събота, 15 януари 2011 г.

Понятие Мастило Адам изчиства FCC, започва корабоплаването "около сряда"

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/15/notion-ink-adam-clears-fcc-begins-shipping-around-wednesday/:
Ние не го виждам в базата данни на FCC, но все още Понятие Инк очарователен Рохан Shravan просто написа мнения на компанията блога с новината, че Адам е официален клирънс от правителството на САЩ. Това е така, след няколко закъснения на малки стартиране най-накрая ще кондензират си от време на време мъглив молекули в твърда плоча на корабоплаването таблетка започва "около сряда", след като хардуер ще получи своя FCC татуировка. А таблетка достатъчно добър за да печели Най-доброто от CES 2011 почетен споменем по време на събитие абсолютно наводнен с таблетки от кой кой е на електроника компанията потребителя. Докато нашите първи впечатления от производствена единица са положителни, ние държим на разстояние от вземане на окончателно решение, докато не съм имал възможност да извърши пълен преглед. Като каза, че окончателното NI3421A01 Адам кода на продукта е толкова изперкал - 3421 са поредни номера от поредицата на Фибоначи - че ние сме почти изкушени да поставите себе си ред. Почти.

[Благодаря, Джон]

Понятие Мастило Адам изчиства FCC, започва корабоплаването "около сряда" първоначално се появи на Engadget на Съб, 15-ти Януари 2011 04:10:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Понятие мастило | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар