събота, 15 януари 2011 г.

дефектни уреждане на NVIDIA GPU лаптоп започва изплащане, файла си за ремонт и възстановяване на вземания сега

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/15/nvidias-faulty-laptop-gpu-settlement-starts-paying-out-file-yo/:
Имам един стар Dell, HP и Apple лаптоп около заседание с дефектни NVIDIA GPU ? Фирмата е готов да ви компенсира. Това предложен действие уреждане клас от края на миналата година е била одобрена от съд Калифорния, и на компанията, като искания за поправки, замени, и възстановяването на специално определени-сайт до 14 март. Ако имате засегната Dell или Apple MacBook Pro, можете да получите на дефектни чипове заменят безплатно, докато HP собствениците получи нов компютър, замяна, въпреки че обмисля възможностите за избор са от бюджета Compaq Presario CQ50 или ASUS Eee PC T101MT , може да бъде по-добре продажба на старите части на иБей. И накрая, ако вече сте платили, за да ви части да се подменят и да има документи да го докажа, че може да сте в състояние да се възстановява - на NVIDIA създаде 2 милиона щатски долара басейн да се разпределя между всички тези възстановени разходи. Намерете всичко необходимо в линковете по-долу.

[Благодаря, Kalyan]

повреден лаптоп NVIDIA GPU селище започва изплащане, файла си за ремонт и възстановяване на вземания сега първоначално се появи на Engadget на Съб, 15-ти януари 2011 14:19:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник NVIDIA сетълмент | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар